The company, based in Porvoo, consists of Tommy Hellsten and Tanja Alatalo. Tanja manages administration and marketing.

Tommy works as a therapist in both Porvoo and Helsinki. Moreover, we provide consultations, lectures, education and coaching. 

We cooperate closely with the Ihminen tavattavissa training program, which was founded by Tommy in 2007. Tommy regularly gives lectures within the program. For more detailed information about Ihminen tavattavissa, see the homepages: www.ihminentavattavissa.fi

Ab WisdomHouse Oy

Ab WisdomHouse Oy

Jokikatu 17 A 2
06100 PORVOO

Y-tunnus 3003540-7

Ota yhteyttä!

Tommy Hellsten

terapeutti, mentor, kirjailija, luennoitsija, kouluttaja, diplomi-ihmettelijä

Facebook ja Twitter

Tanja Alatalo

assistentti, talous ja hallinto

tanja.alatalo@wisdomhouse.fi

+358 41 317 0572

Annika Vilkki

projektijohtaja, Tommy Hellsten Juhlavuoden viestintä ja markkinointi

annika.vilkki@wisdomhouse.fi

+358 44 711 1403

Lähetä viestiä!

IMG_5163.JPG

"

Olen toteuttanut retriittejä muun muassa Sveitsissä ja Kreikassa. Viimeisin aluevaltaus oli Nurmeksen Bombassa talviretriitti. Lisäksi kerran kuussa Helsingissä on ollut sykähtävä Dialogi-ilta, joka on koonnut yhteen pienen ryhmän ihmisiä syvien elämänkysymysten äärelle. Kaiken tekemisemme pohjana ovat kirjoittamani kirjat, joita on jo kolmekymmentä julkaistuna  viidessätoista maassa. 

 

Koetamme olla yrityksenä hereillä ja kuunnella mitä tämä maailma tarvitsee ja olla ketteriä keksimään uusia tapoja luoda ja edistää hyvinvointia. Kaiken pohjana on kuitenkin yksi pyrkimys: synnyttää tietoisuutta ja sitä kautta vapauttaa ihminen elämään. Yrityksemme motto onkin – tietoisuus luo vapautta.